KAGAMIYAMA BREWERY

1875년 명주의 부할

코에도(작은에도:작은동경) 카가미야마 주조가 정성껏 만들어 낸 민속주의 명주 “카가미야마”는 

소량 생산, 품질 제일의 정신을 쏟아 만드는 브랜드로 

 고급 주조용 쌀인 야마다 니시키의 맛과 깊이를 느낄 수 있는 일본 전통주이며  

맛과 깊이를 느낄 수 있는 술입니다.


In 1875 the wealth of the great sake Koedo (small Edo: small admiration) "Kagami-yama"

is a fine drink produced by Kagami Yoshimitsu carefully. 

It is Japanese sake that can feel the flavor 

and depth of Yamada Nishiki, a high-quality rice for sake brewing.

KAWAGOE

도쿄 인근에 위치한 사이타마현의 가와고에 (Kawagoe)는 

코에도 (Co-A-Doh : Little Tokyo) ‘작은 에도’라 불리던 곳으로 천혜의 자연환경과 지리적 요건을 바탕으로 

패션, 예술 및 농업을 통해 일본 문화에 지대한 영향을 주었는데, 

특히나 양질의 농산물을 공급하며 ‘도쿄의 주방’이라 불리기도 하였습니다.


Kawagoe in Saitama Prefecture, near Tokyo, is called "Little Edo" in Co-A-Doh (Little Tokyo). 

It is a place where fashion, art and agriculture are based on natural environment and geography. 

It has also influenced Japanese culture. Especially, it provided good quality agricultural products 

and it was called 'Tokyo Kitchen'.

FURE WATER

청정수로 유명한 사이타마 가와고에는 '카가미야마' 사케 외에 

100년 전통의 일본전통 간장 ‘마츠모토’ , 일본 최고의 크래프트비어 ‘코에도’등 

일본 최고의 브랜드들이 이곳의 물을 사용하고 있습니다.


In Saitama Kawagoe, famous for its clean water, 

there are "Kagami Yama" sake, 100 years old traditional Japanese soy sauce "Matsumoto" 

and Japan's best craft beer "Koedo".

PREMIUM RICE

'카가미야마' 사케는 최상의 사케 원료로 유명한 

'야마다니시키' 쌀 농가로부터 직접 품질관리가 가능한 

계약재배 방식으로 공급받고 있다.


'Kagami-yama' sake is supplied 

by Yamada Nishiki rice farmhouse, which is famous for its best sake ingredients, 

as a contract cultivation method that enables quality control directly.

TRADITIONAL

수급이 한정된 최고급 원재료, 사이타마 가와코에의 청정수 

그리고 전통적인 수작업방식을 고수하여 한 해 정해진 소량만을 생산하는 명품 사케입니다.


It is a premium sake that produces only small quantities of the year, which adheres 

to the finest raw materials with limited supply and demand, clean water 

from Saitama Kawako and traditional handmade methods.

KAGAMIYAMA JUNMAI

카가미야마 준마이 

분류 : 준마이 純米酒

알콜 : 15% 

도정 : 60% 

성분 :  누룩, 일본쌀 100%

용량 : 720ml, 300ml

KAGAMIYAMA GINJO

카가미야마 긴조

분류 : 긴조 吟醸酒

 알콜 : 15% 

 도정 : 55% 

 성분 : 누룩, 일본쌀 100% 

 용량 : 720ml

KAGAMIYAMA JUNMAIGINJO

카가미야마 준마이긴조 

 분류 : 준마이긴조 純米吟醸

 알콜 : 15% 

 도정 : 50% 

 성분 : 누룩, 일본쌀 100% 

 용량 : 720ml, 300ml

아이비어

주식회사 IBEER는 일본 프리미엄 크래프트 맥주 'COEDO', 일본 사이타마 대표 사케 'KAGAMIYAMA', 프랑스 100% 천연 Cidre 'LA CHOUETTE' 등 라이프스타일 상품 수출입 전문기업입니다. IBEER Co., Ltd. is a lifestyle product import and export company specialized in Japan premium craft beer 'COEDO', Japan Saitama representative Sake 'KAGAMIYAMA' and 100% natural Cidre 'LA CHOUETTE'.